Käyttäjän elina.jantti kuva

Elina Jäntti toimittaja, Mikkeli

Laatutyötä aikataulussa.

Yhteystiedot

Sähköposti: Lähetä viesti, elina.jantti@gmail.com

  • Ensisijainen puhelin: +358 44 329 0199
  • Muu yhteystieto:

    elina.jantti (at) gmail.com

Kuvaus

Luotettava, yhteistyökykyinen ja osaava vapaa kirjoittaja/toimittaja Mikkelissä. Journalistisia juttuja, sisällöntuotantoa ja erilaisia julkaisuja.

Etsitkö ammattitaitoista toimittajaa tai kirjoittajaa? Olen työskennellyt vapaana toimittajana/kirjoittajana vuodesta 2014 ja aikakauslehti- ja uutistoimituksissa Helsingissä yhteensä yli 10 vuotta (mm. Me Naiset, Iltalehti). Kirjoitan työkseni monenlaisia juttuja: muun muassa journalistisia asia- ja henkilöjuttuja ja reportaaseja, sisällöntuotantoa yrityksille, tiedotteita ja julkaisuja. Asun ja työskentelen Mikkelissä Etelä-Savossa.

Omaksun helposti erilaiset juttukonseptit ja kirjoitan valmista tekstiä, elävää ja helposti ymmärrettävää suomen kieltä. Kanssani on helppo ja mukava työskennellä.

Otan mielelläni vastaan työtarjouksia eri aihealueilta. Erityisesti jos tarvitset juttuja terveydestä ja hyvinvoinnista tai digiajan vanhemmuudesta, tai toimittajan keikalle Itä-Suomessa tai Etelä-Savossa, ota yhteyttä. Voin vinkata myös valokuvaajan.

Pyydä tuoreita työnäytteitä tarvittaessa. (Ao. työnäytteet ovat vanhoja ja vain pieni otos osaamisestani, en valitettavasti ehdi tällä hetkellä päivittää tätä sivua kiireisen työtilanteen vuoksi.)