Käyttäjän olli.sulopuisto kuva

Olli Sulopuisto toimittaja, äänisuunnittelija, Helsinki

Kysy mitä vain podcasteista ja minä vastaan.

Yhteystiedot

Sähköposti: olli@nonfiktio.fi

 • Ensisijainen puhelin: +358 (0)50 355 4767
 • Kotisivu: http://nonfiktio.fi
 • Ensisijainen osoite:

  Jaksomedia Oy
  Eteläinen Makasiinikatu 5
  00130 Helsinki

 • Muu yhteystieto:

  Skype-tunnus: ollisulopuisto,

  Facebook,

  blogi,

  Twitter

Kuvaus

Podcast-keisari, joka tekee fiksuja puheohjelmia erilaisille asiakkaille ja kirjoittaa mediasta sekä atk-aiheista.

Pyöritän Suomen parasta podcastien tuotantoyhtiötä yhdessä Veera Luoma-ahon kanssa. Teemme podcasteja eli netistä kuunneltavia puheohjelmia yhteiskunnallis-teknologis-taloudellisista aiheista monenlaisille asiakkaille. Huolehdimme niissä kaikesta: konseptoinnista, teknisestä toteuttamisesta ja jakelusta.

Lisäksi kirjoitan juttuja siitä, miten internet, tietokoneet ja älypuhelimet vaikuttavat meidän kaikkien elämään. Ymmärrän vekottimien sielunelämää varsin hyvin, mutta kiinnostukseni on siinä, miten niiden seurannaisvaikutuksista kerrotaan suurelle yleisölle.

Seuraan myös mediabisneksen ja -teknologian kehitystä ja kirjoitan siitä säännöllisesti. Jonkinlaisena meriittinä mainittakoon, että pääsin jatkoon Helsingin Sanomain Säätiön Uutisraivaaja-kisassa vuonna 2010 ja olen saanut AVEK:ilta Digidemo-ohjelman D2-rahaa vuosina 2010 ja 2012.

Olen työskennellyt vapaana toimittajana vuodesta 2007. Pääasiassa kirjoitan, mutta olen vuosien mittaan myös taittanut sanomalehteä ja työskennellyt televisiossa.

Kuvaus kielellä englanti